Un mic sfat...

I'm a young Romanian photographer specializing in capturing the beautiful landscape of my country... and to share with people from around the world ! Thank you for visiting !

Pentru o rezolutie mai buna a imaginilor, dati click pe una dintre imagini !!!
For better resolution click on one of the images !!!

vineri, 23 septembrie 2011

Groapa Ruginoasa- Muntii Apuseni3 comentarii:

 1. Evident că după seria cu M-ţii Apuseni a urmat să văd şi aceste fotografii. Cu aceeaşi atenţie dar cu o mai mare curiozitate pentru că atunci când am văzut o parte din Apuseni, nu am reuşit să ajung şi la Groapa Ruginoasa.
  Foarte frumoase si acestea si chiar mai multe dintre ele îsi aveau locul pe pagina alpinet.org, dar atâta vreme cât ai lăsat link-ul către acest blog, e ok.
  Mulţumim pentru desfătare,
  Toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 2. Iti multumesc Doru pentru aprecieri si ma bucur ca iti plac fotografiile mele, probabil multe dintre ele isi au locul pe alpinet.org dar am zis sa nu "sufoc" lumea cu imagini de la Groapa Ruginoasa, iar pentru doritori am lasat link-ul catre galerie...nu stiu, probabil o sa mai postez cate una doua...sa vedem...ink odata iti multumesc si toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte frumoase fotografii ati facut la Groapa Ruginoasa. Felicitari! Cea mai spectaculoasa este acea imagine de ansamblu a intregii gropi. Cativa omuleti pe marginea gropii ar fi dezvaluit adevarata dimensiune a "craterului".

  RăspundețiȘtergere