Un mic sfat...

I'm a young Romanian photographer specializing in capturing the beautiful landscape of my country... and to share with people from around the world ! Thank you for visiting !

Pentru o rezolutie mai buna a imaginilor, dati click pe una dintre imagini !!!
For better resolution click on one of the images !!!

duminică, 6 ianuarie 2013

Textures of snow

Am inceput sa devin fascinat de lumea aceasta, a detaliilor, a lucrurilor marunte; pe langa care, de multe ori trecem fara sa acordam o importanta prea mare (poate din graba, sau poate din cauza ca nu suntem la fel de receptibili fata de aceste subiecte, necesita mai mult timp si o mai mare concentrare) dar daca privim mai atent ne dam seama ca aceasta lume a detaliilor ne poate transmite mult mai multe emotii si ne provoaca sa gandim mai mult cand privim o astfel de imagine, atat de mult incat ne face, indirect sa ne punem urmatoarea intrebare: "Oare ce este in aceasta imagine ?" nu este la fel de simplu, ca si atunci cand privim o imagine cu un peisaj, cu oameni, sau cu diferite locuri in care ni se dezvaluie deja ceea ce vrea autorul sa ne transimta prin respectiva imagine.

Anotimpul iarna, este unul destul de bogat in gasirea unor astfel de subiecte, spre exemplu eu gasesc zapada ca fiind un subiect bun de fotografiat, datorita texturii si a formelor pe care le are. Noi trebuie doar sa fim mai atenti la ceea ce este in jurul nostru si sa incercam sa fim mai creativi. Un lucru pe care o sa incerc si eu sa il realizez in turele viitoare pe care le voi face !

Mai jos puteti vedea cateva imagini cu diferite texturi si forme ale zapezii...sper sa va placa :) !Nu uitati de butoanele pentru share :) Va multumesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu